Tag: fashion

Priceza Indonesia Intimate Blogger Gathering

Priceza Indonesia Intimate Blogger Gathering

Hai! nggak terasa ya sebentar lagi lebaran. Sudah beli baju lebaran belum guys? Pasti kalian lagi bingung ya pilih-pilih baju dan pasti cari-cari yang diskon, kan? Nah, Minggu lalu aku datang ke event Priceza Indonesia Intimate Blogger Gathering bareng dengan Bloger Ceria. Kalian sudah ada yang […]

astrityas X younghungryfree

astrityas X younghungryfree

Hola, How are you guys? i got new clothes from Young Hungry Free , a brand from Singapore. i went to Bandung and took picture my OOTD x Young Hungry Free.     check their website : http://younghungryfree.com/ xoxo Please follow and like us:

CottonInk Brunch

CottonInk Brunch

  Waktu itu aku dapat email invitation for lunch dari cottonink, yeay seneng. Aku juga ngga tau sih siapa aja yang dateng, ternyata pas aku on the way ke K\kantor CottonInk yang di Kemang, ada notification Line dari Vira. Ternyata ada Vira juga disana, aku […]

astrityas X danielwellington

astrityas X danielwellington

use my code “astrityasdw” to get 15% off. check http://www.danielwellington.com to get yours! #danielwellington Please follow and like us:

wearing bomber

wearing bomber

hola, how are you guys? after a busy-week i dont have many time to write this post, because my new job as a banker. i spend my weekend attending Galeri Indonesia Kaya at Grand Indonesia, i saw a great perform by angklung saung mang udjo […]


Enjoy this blog? Please spread the word :)