Recent

Paras Paros Bali

Paras Paros Bali

Last Day! Hari terakhir #garagarainstagramtrip goes to Bali. Kita pindah hotel lagi ke paras -paros. Letaknya agak nyebrang sih di Pulau Serangan, Tapi, pemandangannya asik banget apalagi  di rooftopnya ada Bar dan pemandangannya langsung ke laut. Hotel ini lucu, nuansa warna nya tosca and white. […]

Hidden valley, Uluwatu

Hidden valley, Uluwatu

Touchdown Uluwatu! Masih lanjutan trip Bali #garagarainstagramtrip yang kemarin, sekarangkita pindah hotel di daerah Uluwatu, namanya HIdden Valley. Kita dapat room dari Zenrooms.Id. Kalau kalian mau menginap di tempat ini, kalian bisa langsung booking dari Zenrooms, bisa dapat disko atau promo-promo lainnya loh. DIsana tempatnya […]

Bali? how could i hate this island.

Bali? how could i hate this island.

Haiiii!i’m finally back blogging after busy weeks with my new office :p so a few days ago me and my lovely Dream Team went to Bali. Jadi, kita ke Bali sebenernya hadiah dari Om @boylagi karena udah sukses bikin mimpi si Papah terwujud, kita udah sukses bikin […]

Indonesia Fashion Week 2016 “Reflections Culture”

Indonesia Fashion Week 2016 “Reflections Culture”

Hola there, how was your saturday night? me pretty awesome. Me and  my friends attending Indonesia Fashion Week 2016 “Reflections Culture” at Jakarta Convention Centre, Senayan. For my self, black as always, i’m wearing boots from h&m, grey top with some of ethnic pattern, i’ve got […]

astrityas X younghungryfree

astrityas X younghungryfree

Hola, How are you guys? i got new clothes from Young Hungry Free , a brand from Singapore. i went to Bandung and took picture my OOTD x Young Hungry Free.     check their website : http://younghungryfree.com/ xoxo

CottonInk Brunch

CottonInk Brunch

  Waktu itu aku dapat email invitation for lunch dari cottonink, yeay seneng. Aku juga ngga tau sih siapa aja yang dateng, ternyata pas aku on the way ke K\kantor CottonInk yang di Kemang, ada notification Line dari Vira. Ternyata ada Vira juga disana, aku […]

astrityas X danielwellington

astrityas X danielwellington

use my code “astrityasdw” to get 15% off. check http://www.danielwellington.com to get yours! #danielwellington

wearing bomber

wearing bomber

hola, how are you guys? after a busy-week i dont have many time to write this post, because my new job as a banker. i spend my weekend attending Galeri Indonesia Kaya at Grand Indonesia, i saw a great perform by angklung saung mang udjo […]

Klarity

Klarity

Hai Finally i found this skin care called Klarity! Klarity is a skin care from Singapore. I’ve got this from @klarity.id. I started with two their Products ; Diamond Glow Overnight Masque; Diamond Eye Nano Treatment. When i didn’t have an enough sleep for few […]

Klarity – Lasertox V-Line Shape Up

Klarity – Lasertox V-Line Shape Up

Hi, aku baru coba lagi produk dari klarity,  Lasertox V-Line Shape Up. Ini produk yang bisa membasmi pipi chubby kamu. di dalam satu paket ini terdapat; V-line face belt, 5 sachet sheet mask, dan firming cream, kalau sheet mask dan firming cream nya sudah habis, kalian […]


Enjoy this blog? Please spread the word :)